Kemence

A kemence a hagyományos magyar vidéki otthonok elengedhetetlen kelléke volt évszázadokon keresztül, és nem véletlenül. A kemence valódi sokfunkciós kelléke volt az otthonoknak: a mindennapokban ebben sült a kenyér és sok más étel, ráadásul díszítőeleme is volt a falusi házaknak, ahol ha kellett, melegített, ha kellett pihenőhelyül vagy éppen melegedőhelyül szolgált.

A mai életben a modern kemencék ezeket az ősi funkciókat mind képesek ellátni ma is, akár külön-külön is: van, aki csak látványelemként és fűtési megoldásként szeretné használni; van, aki a mindennapos sütés-főzés feladataira használja, és van olyan is, aki egy meghitt zugot alakít ki a beltéri kemencéje által. Néhányan pedig a hagyományok folytatóiként az ősi sokoldalúságot várják el egyszerre.

Több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk Önöknek abban, hogy kemencéjük az Ön által elképzelt funkciónak az ellátását a legnagyobb megelégedésükre valósítsa meg.

Válogasson a kemence típusok közül!

 

Süssön saját kenyeret, pizzát, édes- és sós kelt tésztákat, egytál ételeket kemencéjében!

Sajnos nem áll módunkban az összes eddigi munkánkat megmutatni, de ha megtetszik valamelyik vagy konkrét elképzelése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kültéri kemence

További választékot

a galériában talál.

Beltéri kemence

Share This