Cserépkályha

A cserépkályha az egyik legősibb és Magyarországon is óriási hagyománnyal bíró fűtési módszer. Az égetett cserép hőtartása kiváló, esztétikai hatása miatt pedig önálló díszítőeleme otthonunknak.

Egy hagyományos cserépkályha segítségével nemcsak fűtési költséget spórol meg, hanem függetlenítheti is önmagát a későbbi gázár- vagy áramár emelkedésétől is. A fűtési függetlenség azoknak is egyértelmű megoldás, akik nem bíznak a külső gáz- vagy áramszolgáltatók ellátási biztonságában, és nem szeretnék egyetlen viharos téli estén sem nélkülözni a meleg otthont.

Az égő tűz közelsége megnyugtató, az átforrósodott cserépkályha enyhén forró tapintása pedig okkal tölt el bennünket elégedettséggel: a lehető legjobb döntést hoztuk, amikor a cserépkályha mellett döntöttünk. Ezt csak erősíti az otthonunkban fogadott vendégek általában elismerő és kissé irigykedő tekintete.

Sajnos nem áll módunkban az összes eddigi munkánkat megmutatni, de ha megtetszik valamelyik vagy konkrét elképzelése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Klasszikus cserépkályha

További forma- és csempeválasztékot a galériában talál.

Modern cserépkályha

További forma- és csempeválasztékot a galériában talál.

Zsolnay cserépkályha

További forma- és csempeválasztékot a galériában talál.

Központi fűtéses kandalló

Rövid idő alatt megtérülő befektetés a hőcserélővel egybe épített kandalló vagy cserépkályha. A beépített hőcserélő összeköttetésben van a központi-fűtésrendszerrel, így amikor befűt a cserépkályhába, a fából nyert energiát kétszeresen hasznosítja.

 

Részletes leírás letöltése ide kattintva

Központi fűtéses kandalló
Share This