Kandalló

A kandalló talán a világon a legelterjedtebb hagyományos fűtési módszer. Amerikától Európáig vagy Ázsiáig a világnak nincs olyan zuga, ahol a hagyományos fűtési megoldások között ne bukkanna fel. Nem véletlen:  előkelőséget sugároz, tágítja otthonunk terét és szinte azonnali érdeklődésre és elismerésre készteti a látogatóinkat.

A kandalló azoknak a választása, akik imádják az égő tűz közvetlen látványát, megnyugtatja vagy éppen inspirálja őket, esetleg romantikusnak találják. Ráadásul sokak élvezik a tűzzel való bánás örömét, vagy azt, hogy ahogy a parázs szikrázva összeroskad Karácsony este…

Bármi is legyen, ami miatt a kandalló építés mellett dönt, nálunk megtalálja az ízlésének éppen megfelelő kivitelt!

Sajnos nem áll módunkban az összes eddigi munkánkat megmutatni, de ha megtetszik valamelyik vagy konkrét elképzelése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Klasszikus kandalló

További forma- és csempeválasztékot a galériában talál.

Modern kandalló

modern-kandallo-brunner

További forma- és csempeválasztékot a galériában talál.

Cserépkandalló

Kandalló

További forma- és csempeválasztékot a galériában talál.

Központi fűtéses kandalló

Rövid idő alatt megtérülő befektetés a hőcserélővel egybe épített kandalló vagy cserépkályha. A beépített hőcserélő összeköttetésben van a központi-fűtésrendszerrel, így amikor befűt a cserépkályhába, az fából nyert energiát kétszeresen hasznosítja.

 

Részletes leírás letöltése ide kattintva

bef-aquatic
Share This